i feel good ..... so good so good..

älskar timmarna innan träningen längtar..:) idag var skoldagen mest lite info om saker t.ex simprov, och att hela klassen ska åka och klättra+bowla (tummen upp!!) nu sitter jag med svt/play i huvet. snart ska jag äta  världens godaste lasagne! mamma är grym:D funderar på att sälja min ''gamla'' dator som egentligen inte är så gammal, räknar med att få typ 2000 för den aja ska läggas ut på blocket tror ja!;) nu ska jag snart äta lasagne då och göra engelska och franska läxan. :) ses


snoop dogg..

hej nu sitter jag hemma hos tova med hiphop musik på!:) kul fast dom typ gör en  dans som dom ska lära oss gympan med råd av deras hiphop-lärare typ:D sorry ifall att någon kollade på min blogg när det va en viss klara som ändrade min header! hon har kul i sin ensamhet hemma hos sig jaa du klara de kan man ju ha.. men iaf nu ska jag och hilma följa med till tovas gitarr seya later!


haha javet hemskt!

hej hej nu sitter jag och har hållt på med något program där man gör animerade filmer på datan kul! men dessvärre har jag varit lite sur över min header ja,, så sur att jag tog till med en pytte liten header på mig och jag vet inte vrf men jaaa det känns bättre att ha den under tiden! ps. jag vet att det är förskräckligt..

HATA HATA HATA DET..

sorry för min hårda rubrik, men jag menar varför har jag en google bild som header jag menar det är faktiskt löjligt!
-åå hej jag heter sanna dd?
-ää va har du för header
-en bild från google
-ää okej:S
-ja vet måste ändra på detta:S

mysigt att ett ljus kan ändra på stämmningen..

hej hej igårkväll kom inte klara tillbaka:( men jag hade det mysigt med familjen kollade på ''så mycket bättre'' och ''pensionärshjävlar''  haha kul program det.. idag klockan tre blir det träning på skatås ännu mysigare, för träning i snön är nämligen det bästa som finns. föreldrar är inte bra på att blanda oboy. inget att prova direkt. det ska vara mycket oboy i          :D      se you later..

svt/play

hej hej nu har klara precis gått och när hon kom hem fick hon nöjet att facerapa mig eller fick nej men jag glömde logga ut ;( haha nej inga sura miner men messen strömmade in till min mobil det stog typ, är du inne på fb nu? och jag tror du borde kolla din fb nu sanna.. typ sånt sms fick ja men klara sitter säkert hemma med ett leende på läpparna nu iaf klara kanske jag träffar ikväll men det blir nog inte för än senare måste dra puss!


puss på din fula rumpa klara!

tjabba rebecka och klara w hemma hos klara!

hej hej nu ber jag om ursäkt för riktig dålig uppdatering! sorry.. ïgårkväll så va tova hos mig på kvällen hon somnade dock vid halv ett och våra parents kom hem typ vid två D: bajstråkigt men kul att foto tova under hennes skönhetsömn! haha kul men jag har inte visat dom för henne än:D men tova och jag hade faktiskt mysigt innan aa hon somnade då, vi åt pizza och drack iskalla fantor!:P idag ska jag vara med klara w och rebecka eller faktiskt är jag hos dom nu :D älskar det kalla fast jag känner lite av motsatsen.. kallt som bara den. det känns som kylan verkligen vill tränga sig igenom min tunna ansiktshud haha inte shjysst av den asså men bloggningen kommer att ökas nu kan man säga för jag vill inte vara taskigt mot min lilla dator som är beroende av mig :) seya!

pussssssssssssssssssssssss!

IKEA

hej! idag efter idrotten och idrotspåret drog jag hemåt i den fina men en aning blöta snön, duchade och så:) sen åkte jag och pappa på en mysig tripp till IKEA en ''liten tripp'' (trodde) vi det skulle bli men det visade sig att någon inte kände för det så det blev köer. men ingenting gjorde det för känslan att åka bil i snöväder är grym! när vi kom fram så hämtade vi ut våra beställningar(ett kök till vinden) och sen efter en tung och lite komplicerat inbärning in i bilen p.g.a pappas arm gick vi tillslut in till själva ingången.. mötte en del konstiga rent konstiga personer i slutet av shoppingdagen nästan lite för snåla så att dom plockade servetter ställde läskmuggen under kaffemaskinen i hopp av att ingen skulle se-.- men sånna är väll vissa antar jag! ikväll har jag gjort en del läxa och kollat på rubin - fc köpenham det står 1-0 :( på en straff. nu ska jag dra faktiskt tänkt och kolla på bonde söker fru haha:D inget undantag faktiskt. puss puss




vet inte varför jag gillar denna starkt..

ingen bloggning igår?:)

hej kommer inte ihåg om jag bloggade igår men hade fullt upp:) först så va vi på bio med skolan alice i underlandet:/ sådär har ju sett den förut men gött att slippa lektion:D senare kom jag hem typ vid fyra då åt jag och sen drog vi till träningen den näst sista :'( :'( .... surt är det men jag får väll försöka klara mig utan fotboll:( det kommer att bli svårt men juste jag har ju alltid fotbollspåret! gött iaf så ägde träningen (i snöstormen) nu sitter jag på bildlektionen och håller på med något program som heter photofiltre 3 ganska grymt kommer att användas i framtiden vettni men vi ses puss!


kul bild att göra om :D

hej shoppa nyss med madre!:)

hej nu är jag rosig om kinderna kan man säga! haha kallt men som tur är kan jag alltid lita på min tjocka kompis=vinterjackan från förra året, ska dock köpa ny:D inte för att det behövs men alltid kul med något nytt!
skiten jag köpte på bikbok som inte har bra kvallitet  va inte tillräckligt varm för att vara en vinterjacka:( men ändå lite sönder.... idag va jag hemma hos johanna med några andra människor:D haha, efter det så åkte jag till limit med madre:D vi hittade en tröja där en munktröja med dragkedja eller ojj nu blev det konstigt haha men det kommer en bild på min fina maträtt här och nu som jag lagade förut haha!



nej det gick inte vad är det för fel men jag ska jobba på det till imon jag lovar .... efter matteläxan :* puss

hej i kårridoren..

hej nu sitter jag i fönstret på fjärde våningen och kollar ut på snön.. medans skype är på och tova skriker sanna! e du där? haha jag och hilma har svenska men nu övar vi på vårat tal i no:n typ.. vi har ingen lärare så ett inlägg kan jag väll skriva:D idag ska jag nog vara med johanna men inget är klart kanske följer med på tova och hilmas hiphop upvisning? vet inte än men vi ses sen :* puss

klara och tova!

tjabba! :) idag hängde klara och tova med, vi spelade kort hela dagen!:) kul var det.. nu sitter jag och skypar mest lyssnar, nu ska jag dra vi hörs!

bilder funkar inte att ladda upp nu typ!:(

hej så här ser det ut: wilma!:D

hej idag ska min dag tillbringas med wilma min lilla going!:P vi har iinget särskillt planerat utan bara låter det rinna på eller vad man ska säga..:) idag vaknade jag halv tolv=skönt att sova lite p.g.a att jag satt uppe ett tag med skype igår.. inte så kul direkt eller jag hatar killar som spelar så jävla coola när dom är flera men när dom är ensamma är dom as shjysta man vet inte var man har dom..:( jag tycker inte om detta uuuch! nu ska jag börja göra mig iordning seya later!



tja, sitter i min nya pälsmössa..

hej idag blev det klara f och nora k:) askul  dagen började med skype sen lite godis och sånt . efter detta hade vi snöbollskrig:D det blev inte så långt för vi gick till ica och köpte spraygrädde:( smaka skit rent bajs smakade det men till en perfekt kokad chokladkopp smakade det betydligt bättre!:) förut fick jag ett samtal från min pappa, han sa att dom hade köpt en present till mig (jag blir överlycklig) haha alltid kul med presenter..:D nu har jag nyss öppnat hm-påsen och i låg det en pälsmösssa en svart jag är inte så jätte nöjd lite diss kanske men jag tycker ändå den är lite cool.. mina föreldrar blir så sjukt trötta på mig eftersom jag är jätte kräsen (inom kläder och skor) vet inte varför en tanke är väll att jag är osäker.. men jag ska sova på saken om mössan, fårse kanske lämnas tillbaka, tråkigt nog. nu sitter jag vid köksbordet ensam för klara och nora gick nyss, ikväll kanske det blir tova efter en middag hos grannarna:) har inte frågat tova en men om en sekund på skype så.. vi ses puss okej mössan är diss:(



snöö..

åå gud igårkväll var det seriöst snöstorm :) mysigt nu ligger alla gator här i göteborg klädda med snö... idag kanske jag ska in till stan med familjen:D mina föreldrar har bröllopsdag idag så det blir nog kanske en middag för dom, däremot tro jag inte att jag följer med på det för man kan ju inte slösa bort en hel lördag:D  utan att ha planer(de har inte jag)
:s men någon ska iaf få ett telefonsamtal från en glad sanna, dagen kanske går ut på ett snöbollskrig vem vet? härligt härligt och mysigt mysigt...  förutom att sitta framför fönstret igårkväll satt jag kanske tre timmar med jämna uppehåll och skypa hur kul som helst jag och ett stort gäng killar pluss några tjejer (som droppade under tiden) satt och snackade, sen ville dom att ja skulle dra för dom skulle snacka skit om folk i klassen haha så jag drog
(eller dom  klicka bort mig) :( haha nejdå nu ska jag fortsätta njuta av min varma oboy framför en snöklädd balkong oxh en tjatande teve i bakrunden..



tja skypar!

hej nu sitter jag och skypar, någon som vet om man kan ha webbkamera med flera en en person kommentera isf! ses :* pussis

friday feber!

tja nyss kom jag hem från johanna där va också två till lite flummiga barn;) friday feber kallar jag det ... och det kanske går lite över styr... idag va vi lite ute (typ en timma) och lite inne (samma) senare drack vi varm oboy as gott! med grädde på toppen toppenmysigt, roligt nog fick jag sedan skjuts hem (100 meter) av wilmas pappa och henne för hon hade sin väska här hahaha lite dåligare gick det för tova när hon skulle springa förbi bilen (fortfarande ett litet stänk kvar av friday feber!) åå dom är goa dom dära ******* men ibland roliga tjejerna haha nej men nu ska jag ha en god och utsökt kväll som börjar med en middag:D puss puss!


TRE bilder.. puss


nya datorer:)

tjaa;) imorse fick vi våra nya datorer as gött:D snabba och smidiga men ändå stora 13tum tror ja! nu sitter jag med skype i högsta hugg! och snackar! det är läskigt jag fattar typ ingenting. idag avslutades dagen typ på någon föreställning som alla sexor skulle gå på:) dom löjlade sig kanske en grad för mycket .. lite tröttsamt . nu är jag med klara det är kul vi typ bara skypar men hon är helt inne i sin dator!                                                                                                       




tävlar!

tja ja e med på en tävling på dennis blogg tävlingen hittar ni i länken! jag känner för att vinna ett presentkort på hm hela 2000 kr!=)  puss på er!

gick före..

hej hej. Onsdagar är den bästa dagen i veckan ämnenmässigt menar jag då för idag hade vi först bild och musik sen lunch sen engelska idrott och idrottspår! grymt! nu sitter jag HICKANDE! framför datorn med franskan och so:n brevid mig:) ska nämligen pluggeli plugga lite innan jag fastnar framför teven (inte så ovanligt) andledningen till att jag inte har bloggat idag är just den onda teven som visar alldelles för mycket reklam och min stakars pappa vars axel gick ur led, vi (jag) har lagat maten och det tog lite tid men med pappas  beskrivningar gick det ganska perfekt! nu ska jag typ återgå till det jag har brevid mig =) och senare kanske slänga in ett inlägg bye bye!



jag har hicka!

:(

sveriges könaste familjer!

tja nu kollar jag på sveriges könaste familjer, sådär men jag pluggar till engelskan asså nästan inget att plugga till haha på tovas blogg skrev hon att hon måste råplugga:D hon bestämmer haha!:) jaja skulle bara köra ett kort inlägg nu och berätta att jag ska försöka delta i mer tävlingar på bloggar lite småkul.. ses imon puss och godnatt!

kollar gamla bilder från 04:) haha

hej nu sitter jag och kollar på bilder från mitt goa fotbollslag! som jag gjort ett litet gott album av på facebook:D förut var jag hos tova med hilma och klara efter typ 10minuter så drog hilma:( vi typ chillade och senare fick vi ett ryck när det gäller bakning(eller iaf tova) hon bakade chokladbollar till oss inte efter recept så det talar för sig själv.. sen drog både jag och klara hem efter ett telefonsamtal:) jag tycker att man borde se om någon rnger till en fast man pratar med någon annan samtidigt, kanske inte kunna svara men typ att det vibrerar kanske? bara en tanke .Ikväll ska jag som sagt chill chill kanske hittar på nått nee! de tror ja inte, det blir faktiskt läxan nu seya!


en söt bild haha jag håller i bollen och klara står med handskarna och lila byxor tova står två snepp inått från klara!:*

tjaa!

tjabba just nnu är jag hos tova, vi kollar igenom hennes kläder och ringar m.m haha:D ikväll ska jag nog chilla göra läxan och va med kompisar för att det är ingen träning :( p.g.a tränarutbildning:( inte kul.. nu ska jag slumpa lite bilder från tovas älskade dator! hon har miljontals bilder på mig från hennes systemkamera :* pussis från mig..



det gick visst inte att ladda upp bilder härifrån :(...

5 goa låtar vetty!

Mister cool-Oskar Linnros och Daniel (typ)
I need a dollar- Aloe Blacc
Tears in heaven- Eric Clapton
Gubben i lådan-Daniel Adams-Ray
I Got No Iphone-Parry Gripp


ingen ordning från den bästa eller så jag bara lyssnar på spotify och fick en liten ide om ett inlägg med inte så dåliga låtar!:) haha

hon e flummig till 100%

hej nu sitter jag hos hilma efter en kort/medellång dag:) vi har käkat glass och flummat hon är inte frisk eftersom att hon åkte på sannasjukan ;) många som får ibland ingen medicin mot det inte. btr(back to reallity) idag blir det väll inte så mycket gjort för hilma ska på dansen snart:(:(:( kanske gör läxan i geografi och självklart bloggar igår hade jag besöksrekord keep it up;) its good for the feeling to bloging:D seya <3


its a part of me!;)


underbart!

haha (rolig ja är?)

haha hej jag skojade bara med mössorna rolig humor? tack på förhand haha:D ;) vi ses

ny mössa !


jag har den blåa :) billigt och väldigt fint 600:-

tv4/play :)

tjabba nu sitter jag och blädrar blan programen på tv4/play :D har redan kollat på bonde söker fru haha och lite annat smått och gott!;) ikväll ska vi äta en god farsdag-middag smarrigt! lite senare ikväll ska jag kolla på sundsvall-gefle skulle egentligen vara ,ed tilda tova och eira men efetrsom att jag har varit sjuk och så ska jag ta det lite lungt:D men vi ses kanske senare eller imon bye bye:*


suddeli sudd :(

jo jag reagera konstigt..

hej nu har jag kollat lite bloggar som jag i vanliga fall inte brukar göra:) så hittar jag andreas blogg jag tycker att man kanske inte ska ha sånna där lite ''oshjysta'' kommentarer som den dära ''du har ju inte skrivit ett enda fucking inlägg ää vafan du suger'' typ så, okej okej hon har typ inte skrivit något men ändå har hon typ 38kommentarer på det ända inlägget hon har och typ 99% av dom är mot henne, kolla och se vad ni tycker:)? de va det jag skulle säga bye bye!

bättre!:)

hej hej, idag känner jag mig en smula bättre men tyvärr kan jag inte vara med på träningen:( eftersom att jag faktiskt fortfarande har lite ont i halsen(tror att det blir bättre lite längre in på dan) just nu kollar jag på tv som för längesen har gått över till tvins tv-shop men inget jag bryr mig om. idag känner jag mig jätte pigg och utvilad från gårdagens liggande i soffan med glass och annat:) smaskens kan man säga till glass men inte till en mun full av citronfejksmak från några starka halstabletter :( ingen bra smak med massa rester av  panodiler och skit i munnen :D Idag ska jag nog kanske hitta på något med någon kompis eller bara vila mig? har ingen aning men en duch är ett måste!:) jo jag hittade ett roligt reklam klipp haha från denna blogg  en bra blogg:) nu ska ja dra vi hörs senare puss :*

sjuk, nyckelben ur led?

hej hej idag har det inte varit en så kul dag, för det första är jag sjuk(feber och sånt) för det andra skulle jag och pappa dra och hyra film han skulle bara gå ut och fixa lite utanför vårt hus först så jag väntade inne. sen ringde på våran hemtelefon jag svarade så säger pappa att han tror att han har brutit armen och att det gör sviinont, som tur var va Nora och Tim hemma så fick ambulansen komma för han kom typ inte ihåg vad som hade hänt sjukt läskigt. läskigast va typ att min pappa brukar aldrig ch då menar jag aldrig visa att han har ont han har skärt upp handen klämt händerna i saker men aldrig visat ett spår av smärta(det ändrades idag :/ nu har jag nyss ätit kebab med Tim och Nora:) de va gott fast dom åt inte kebab utan pizzzzzza!:*

jävlar kan man säga..

hej, gårdagen blev som väntat kul vi kom dit med presenter sen spela vi buzz och singstar efter det gick vi ut och retade upp grannarna som stog och stirrade (inte så diskret på oss) med hejarklackramsor som jag de bästa låtskrivaren kom på:D haha dessutom ''känner'' vet vi vem det var som stog och stirade med sin pappa var, hon går nämligen på kålltorp:P haha ska fråga henne vrf hon hade nattlinne runt klockan 21.00. kvällen var som sagt kul filmen blev sex and the city 2 bra va den iallafall så mycket jag han se tills jag skulle hem. nu kommer det dåliga vi tio-tiden någon gång kände jag hu min temperatur i kroppen typ spårade ur kände mig helt enkelt ite frisk(som jag hade gjort innan av kvällen) så jag  gick hem från wilma och var typ nära på att svimma. inte kul eller svimma va jag bara nära på fast jag ramlade på vägen läskigt så när jag äntligen kom hem hade jag ungefär 39grader feber:S något som jag hatar. och huvudärken va inte mindre en trummslag i huvet.men min hals va inte bra heller så ja va ganska kosntig igåt kan man ju säga jag satt mig ner och grät jag kanske bara va tvungen att släppa ut lite vatten.. men nu har ni hört tillräkligt med elende:(  men men det var min gårdag. idag däremot ska jag bara vila och vara sjuk:( kanske mer bloggning idag altså puss puss:*


asså jag tror inte att man kan lägta såhära mycket? jag hoppas att jag får denna kära D1000

sök på manboobs på youtube klicka på fjärde klippet haha kul!

hej nu har jag nyss kommit hem från skolan ganska seg/bra dag. vi började med gympa sen franska efter det va det slöjd sen lunch NO och matte.. vi gör bilar i no:n min blir coolast om jag får seja det själv haha :D ikväll ska jag på tjejkväll kan man säga ungefär de ska bli toppen, men jag ska tyvärr inte sova över tror att jag skippar det helt och hållet inget för mig ! funkar helt enkelt inte jag försöker somna i typ 4timmar sen ger ja mig:( men okej de tänker vi bort possetivt: ska åka och köpa present snart!, och wilma är en sköön gubbe;) 32/35 på provet
i matten, ganska okej fast en ja siktade på alla rätt (kanske för svårt) iaf är ja glad ida! vädret är inge bra men det skiter ja i lite duggregn skadar inte , hehe okej rätt störande när alla papren och sånt blir blött :) men nu ska jag dra till IKEA  och köpa present till wilma haha skoja jag ska dra til *********** klura ut de seeya !


dagens och gårdagen hairlook haha våffel! bye bye :*

glosor stencil ritning workbook..

aa det är inte lite stress i mitt liv just nu eller kan man säga läxor till liv? ne men jag har inte hunnit med bloggningen idag överhuvetaget inge kul för er jag ber om ursäkt! igår gjorde min pappa mig väldigt glad om man säger så(de kommer i slutet av inlägget!) nyss kilade jag över till tova i kylan för att få franska-glosorna hade glömt boken i skolan såklart, ibland kan jag faktiskt bara sparka i väggen eller något liknande när jag inser hur kork kork korkad man är ine kul. Men nu sitter väll franskan ganska bra, iaf tror ja de men jag måste tänka på att börja kanske 3-4 dar innan ''diktamen'' för att de ska sitta, nu börjar jag kvällen innan!:( jag väntar helt enkelt till sista minuten en dålig vana. nu sitter jag framför teven och kollar på Robinson, hatar att det kommer nya jag menar dom kommer ju med magen full av mat och helt rena mm. orättvist jö! nu ska jag berätta nyheten jag kanske ska få en nikon D1000 i julklapp!


hej

hej idag efter skolan så kom rebecka vi typ va inne på datorn och så , men det blev ingen bloggning då:( bara facebook.. nu har jag nyss ätit mm gott! ikväll blir det tova hejdå?

puss(sett förut javet:)

ny header:))

hejsan klara har fixat min nya header!:D den kanske jag har i någon vecka..:) idag efter skolan  följde klara med mig hem;) vi åt mellanmål och sen kollade vi tv, nu är vi inne på datorn och teven är på slöa?=aa! idag är träningen inställd p.g.a snön(vi spelar på konstgräs) men inget att skriva typ haha ses pussisar!


facebookcraze.com  

Hej alla söta baarn!

hej nu sitter jag hos tova, (äventyr)     :thumbup: nu har jag varit förvirrad i en  liten stund snart ska vi dra till tovas gitarr ses!


muffins!

hello nyduchad som jag är efter  en go träning+(fys hemma) !(:  sitter jag och njuter av en väldigt väldigt liten muffin:P haha gott ändå:) nu ska jag snart dammsuga mitt stökiga rum för att sen bege mig av till tova där hon maria och nora väntar på mig:I innan träningen idag var jag på någon möbelmässa på svenska mässan stort! haha nej men jag bara tog med det faktiskt kul, gratis godis!! men man går liksom inte fram till varje stånd och tar haha, faktiskt tog jag bara på ett ställe där var det inga personer :D :thumbup: nu ska jag dra ses:*


bild!


fish tank..

hej igårkväll blev det god taimat och film, filmen hette fish tank den handlade typ om en stökig familj, mammam brydde sig inte seciellt mycket om vad barnen gjorde, fast mia 15 va grym på att dansa det märkte en av mammans ''players'' som hon släpade hem en efter en mia kanske eftre all denna uppkäftning och alkohol tycka om honom? ganska tragisk film kanske inget att rekomendera om man vill känna sig glad i hela huvet efteråt men ändå givande när man ser åttaåringar röka mm inte något vanligt? jo kanske i vissa familjer där man inte ser mer än alkohol.nu ska jag snart äta frukost kanske en klementin och en macka får se(: eftre det har jag ingen aning om vad som står på menyn.. kompisar blir det ju men vilka/vem? hejdå pussi




kålltorp!

hej idag har dagen tillbringats i soffan för att kola på Öster-Qviding aa de såg inte så ljust ut som jag sa innan så ni kan ju gissa hur det gick, efter det gick vi till kålltorp och spelade fotboll kul var det! men lite kallt ikväll ska jag bara mysa med min påse godis från sweet´n chocolate!och min mammi(:ojj det fanns inte mycket att skriva om:o nu ska vi lata oss oh gå och hyra fil plus att beställa taimat!



min första mysiga sak!


min andra goa mysiga sak fast man ser inte att det är min mamma på bilden!!

hej hej!

hej hej nu sitter jag i soffan och morgonmyser ååh m mitt täcke är kallt och skönt! älskar det! aja snart ska jag väll äta frukost(: gott gotti gott gott.. sen ska jag slå en signal till någon av mina vänner(: men vi hörs senare idag puss <3

(försöker)

hej nu ska jag ägna min extra tid även till att försöka få åning på min blogg i stort sett(: jaa nu ska jag checka en stund på idol! bye bye!

råttor!

hejsan nu sitter jag vid matbordet nyduchad men ändå inte fräsh! jo jag har nämligen hållt i marias råttor söta
 (än så länge) haha innan dom kommer att väga ca 1kg ;( jaja man får njuta av tiden innan! innan maria noras och klara var jag på pappas jobb och tjänade 200:-  för att vika alagets kläder m.m till imorgon när det är deras sista chans att komma upp i superettan igen): det ser mörkt ut eftersom Öster redan har två mål i ''duellen''. men jag ska kolla på det på teve kanal tv4 sport .nu ska jag äta bakad potatis hemmakväll=mysigt äähh nu ska jag nog äta min potatis och dricka min vannilj cola! bye bye


klara och maria!


Klara Fagberg?

hejsan nu sitter jag och funderar på om jag kanske ska vara med Klara Fagberg! vet ej om vi bestämde helt igår men juste vi ska va med nora och maria me tror jag nu släppte allt! jag måste säga att jag har haft ett jättekul höstlov alla är så goa glada kexchoklada! speciellt mina tjejer! det smittar från mig haha :D aa ifall vi gör något klanske vi hittar på något som att: åka till stan? kanske om dom orkar fyra dar i rad? får se.okej nu kommer en bild på klara! puss på dig:*


suddili sudd men ingen bryr sig detta är söta klara på på bikbok!

tja!

hej nu sitter jag här med klara f rebecka och nora (: och spelar duddly jump! kul haha vi ses senare ikväll!

planer?

hej nu sitter jag här uppe på vinden eftersom att vi renoverar! jobbigt är det:( men skönt när det blir klart.idag har jag inga planer eller justeja jag kanske är med tilda och tova  (: isf vet jag inte vad vi hittar på? aa jag kommer inte på något att skriva om, eller jo,det är fyra dar kvar på lovet och första veckan efter lovet altså nästa vecka får vi våra datorer i skolan! åå vet ni hur mycket jag längtar okej fast jag kommer ha två mini-laptops men ifall man kanske glömde den i skolan eller något liknande kan man ta sin vanliga data de är ju bra! igårkväll kollade jag på milan- matchen de blev 2-2 ganska rättvist för madrid men tråkigt för milan):  jaja nu ska jag väll drra mig ner och försöka slita mig från facebook för att äta frukost!


gatans katter:D


stan! lite fler än väntat!

tja! idag blev det stan med några favoritjeor! de blev några fler än vad som kom med i inlägget tidigare idag(: efter stan gick vi hem till tova och träffade henne me! sen droppade några och då var det bara jag och tova kvar vi checkade bara facebook och bloggar innan jag skulle hem och käka lite.ikväll kanske jag kommer och stöttar den andra halvan av laget som spelar på kviberg mot utbynäs! (om det inte ösregnar) nu ska jag dra ses!


här är jag just nu(:

webbcam=suddi sudd

HAHA jag bjuder på denna jag blåser så fint en bubbla(:



puss

hoppas.. kan man ju?:)

hej hej just nu sitter jag i min säng och äter en god frukost,och någonstans i bakhuvudet försöker jag att glömma bort att man inte kan gå på toa i huset för avloppet är avstängt:( men i värsta fall får jag låna euras extranyckel och springa över dit hehe:D idag blir det klara f och rebecka på början av dagen sen kommer tova också, vi får se om vi blir några fler inte riiktigt klart än:)) ha de så bra hejdå puss:*

tova




klara f



rebecka




träning bättre en väntat p.g.a vädret

tjabba, nu sitter jag i soffan med teven och datan, nyduchad är jag med:) skönt! kvällens tränig blev bättre en väntat man tänkte sig ju lite mer än bara blöta fotbollsskor iaf jag.. det började en ny tjej idag fast hon bytte från landvetter för hon ville satsa mer på fotbollen typ fast hur kul är ''resan'' till träningarna varje gång?  men hon platsade bra, har gått i sex år precis som nästan alla andra i laget:D nu ska jag mysa ner mig under täcket här i min snart förra soffa! hej hej!


haha gammal Eira i bakrunden

hej regnit värre!

hej hej nu kom jag och klara nyss hem från stan köpte grafittinagellack! ett svart, det kan man nog ha mest användning för! vi åt på mcdonalds! gott ibland men inte för ofta(: nu ska vi måla naglarna för det måste ju testas vi ses puss! :*

här kommer nagellacket↓


japp nu ska det komma till användning!

smiling next to opera and the queen...

hej, idag ska jag in till stan för att köpa nödvändiga saker som skolväska mm.. kanske det slinker med ett läppbalsam hem men bara kanske! (jag är beroende av läppbalsam speccieellt detta↓


fotad av tilda längesen men jag har kvar detta underbara läppbalsam för det håller typ i tre år :*

senare idag kanske jag ska åka och kolla på badrumsmöbler(inte frivilligt) och en till sak som inte är frivilligt är att min fina meny på bloggen är borta! aa en anledning till att hata mig själv :question: nu ska jag ringa lite samtal ses:* puss


bilder från yesterday!


min  klubba:P rätt suddig men mobilen..


klara, vi var påväg til wilma!


haha klara ska ta kort på mig:D


haha skärde bort mig.


ojj fel håll! oops hejdå ha en bra kväll!

för er som gillar facebook-smilar!

Facebook shark emoticon: (^^^)

facebook-penguin-emoticon

Facebook penguin emoticon: <(“)

facebook-emoticons-woot

Facebook woot emoticon:  O.o

facebook-emoticons-wink-kiss

Facebook kiss emoticon:  :*

facebook-emoticons-wink

Facebook wink emoticon: ; )

facebook-emoticons-tongue

Facebook tongue emoticon: : p

facebook-emoticons-sunglasses

Facebook sunglasses emoticon: 8-|

facebook-emoticons-smiler

Facebook smiling emoticon: : )

facebook-emoticons-sad

Facebook sad face emoticon: : (

facebook-emoticons-robot

Facebook robot emoticon: : |]

facebook-emoticons-putnam

Facebook Putnam emoticon: : putnam :

facebook-emoticons-pacman

Facebook pacman emoticon: :v

facebook-emoticons-heart

Facebook heart emoticon: <3

facebook-emoticons-happy-eyes

Facebook happy eyes emoticon: ^_^

facebook-emoticons-glasses

Facebook glasses emoticon: 8)

facebook-emoticons-gasp

Facebook gasp emoticon: : o

facebook-emoticons-errr

Facebook errr emoticon: :/

facebook-emoticons-doh

Facebook doh emoticon: >:-(

facebook-emoticons-devil

Facebook devil emoticon: 3: )

facebook-emoticons-crying

Facebook crying emoticon: : ’(

facebook-emoticons-cat-smile

Facebook cat smile emoticon: :3

facebook-emoticons-big-smile

Facebook big smile emoticon: : D

facebook-emoticons-angel

Facebook angel emoticon: o: )

facebook-emoticons-aiya

Facebook aiya emoticon: >: o




nu gör jag detta↓ lyssnar på musik!



╔═══╗ ♪ ♫
║███║ ♫♪ ♫
║( ● )ll 
╚═══╝           japp det var det gött va?


F A N

IMORSE SKET HELA MIN KODMALL OCH STILMALLEN SIG SÅ HELA MENYN ÄR NÅGON ANNAN STANNS JAG ÄR AS SUR JUST NU ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH MEN JAG SKA (FÖRSÖKA) LÖSA DET.. ASSÅ JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I STAVNINGEN JUST NU ASSÅ.
och som ni ser zoomar alla texter sig som dom vill

sometimes i wake up early.... no they're here all week:(

tidigt? jaa men detta är för att vi har typ några som gör om vårat badrum där nere, och det dammar som f*n kan jag ens beskriva jo när jag kom hem igår och hade kommit upp för trappan så liksom ser jag ett centimeter tjockt lager av damm fotspåren syntes tydligt!, jo det var en dammsugning som gällde, men den tog inte jag tag i hehe det var för ansträngande med tanke på att jag har lov plus att dom kommer att komma klockan sju hela veckan och väcka mig för jag kan ju inte sova i mitt vanliga rum på morgonen då skulle jag vara lite dammig vid detta laget. Så just nu sitter jag uppe på vinden(: i vår gamla soffa rätt skön faktiskt. jo idag ska jag fika inne i stan och efter det ska jag kanske vara med rebecka jo det tror ja var bestämt. så det är mina planer för idag en bloggning slänger jag nog in under dagens gång bye bye!


tovas gamla gamla gamla header åå va söt här är hennes nys blogg!


RSS 2.0