Stan igen..

Hej! Idag var jag och Tilda på stan och bytte ett par av jeansen mot en tröja och lite strumpor!:


bad

Sorry för skituppdatering len igår var jag på stan med Tilda , jag köpte ett par jeans som jag nu ska in och byta !:(
igårkväll kollade vi på film sen hade vi "spadag" askul varde haha! Aja nu sitter vi i bilen o väntar på skjuts till hållplatsen för jävlar va det blåser!:o


Stan!

Tjabba! Idag väckte Tova mig på telefon typ tjugo över ett aa eller mamma skulle precis väcka mig så aa iaf skulle vi åka till stan med issa och klara f , så jag fixade mig och gick till Tova.
Jag köpte ett par jeans från weekday haha jag och Tova var i provrummet i över en timma hehe men det var skitlång kö så det var det värt!
Jag köpte också lösnaglar som jag satte på när vi fikade haha låter fail ;)
Aja nu kommer bilder från det jag köpte igår + idag! T-shirten fick jag av Tim i julklapp :*


In tha bed.

Tja!
Nu ska jag sova nen tänkte bara uppdatera lite innan jag ska sov på riktigt haha!
Jag har börjat läsa på drn boken cirkeln än så länge bra men jävligt hemsk man ba snälla ni behöver inte förklara ett självmord i minsta lilla detalj haha aja. nu ska jag sova bye!


Stan!

Heej!
Idag klockan halv tolv mötte jag klara w vid härlanda för att shopa på mellanrean! jag köpte en tröja från indiska, en perfym och två krämer bilder kommer!
Klara köpte ett par jeans och två tröjor:)
När jag kom hem drog jag till Tova sen kom Tilda !
nyss hyrde vi film,sex and the city 2.
Ska kolla på den nu seya:*


Farmor o farfar snart !

Hej!
Idag vaknade jag typ tov och åt en god julfrukost, nu ska jag typ åka till farmor så detta inlögget hinner jag egentligen inte med ... men men här kommer mina julklappar (några av dem)
En iphone/ipod docka :DD så jäkla grymt!
puderborste .
tre par örhängen :D
massa doftljus tyvärr så gick två av glasen ljusen stog i sönder i paketer men jajja!
500 :- från mormor :*
prenumeration på Frida!
usbminne .
spegel.
ögonbrynsnoppare
En bok från jonte :)
MMMM
Typ en ''förvaringslåda'' som ser ut som en resväska .
IIIh älskar väskan kommer från Bling i nordstan .
hahahahah mobbad bild men aja iaf en törja från bikbok ..
asgoo filt från hemtex mjuk från båda sidorna haha jag sov med den  ist för täcke idag ! Tack johanna som hade en sån hemma!
två linnen från bikbok .
dem två röda fyrkantiga kuddarna från indiska fick jag med :)
Asså jag fick en tröja från monki, en godispåse och lite smyckesburkar i glas men hinner inte lägga upp dem nu tar det en annan gång ! :* är jätte nöjd :)

GOD JUL!

Tjabba!
God jul!
Idag har vi firat bara familjen som vi alltid gör på julafton men imon firar vi med släkten , haha imorse fick jag ett puzzel med 1000 bitar bara för att jag alltid är så utttråkad på julafton seriöst det är kul att slå ihjäl tiden med ett puzze! Vid ett åt vi lunch seen gick vi ut på en promenad , vid femtiden kom jonte och vid sex började presentöppningen haha jag räknade ihop mina paket fick 18 stycket lite sjukt :o är asnöjd typ bästa året :D fast fick inte someday-perfymen ...
Imon lägger jag ut alla julklappar !
NU ska vi typ spela något spel seya !

M-M-Mys!


mycket fejksnö haha;)

Tjabba! Hade inget att göra nu när jag hade pyntat och så men sen hittade jag en fejksnö-burk haha jag sprejade typ ner rummet men vadå mysigt ju! nu kommer mobilbilder ps , ska försöka vara tyst för jag är helt osminkad + i pjamas och låtsas som att jag inte är hemma för vi fick lite oväntade gäster seegt pallar inte gå ut :(


MYSDAG (:

Tjabba!
Idag blirde bara en mys-dag och med mysdag menar jag klä granen baka bröd ,pynta ,städa och lyssna på musik!(:
Det är den 23 december , lite sjukt :o inte för att jag tror att någon hade missat det men jävlar vad tiden gick snabbt , ?...
Imorse vaknade jag klockan halv tolv typ sen åt jag frukost (två lussebullar haha) .
Nu ligger jag i soffan med datan och dricker vaniljtee så sjukt gott smakar typ vanilj ;)
Aja nu ska jag fortsätta chilla framför datan seya !
men var är snön? :o

Rubrik

Tjabba!
Idag efter Klara o Wilma så spelade jag sjukt mycket fifa med brorsan haa sjukt kul! sen åkte jag och mamma och köpte massa julfrukter + åkte hem och "pyntade" lite med nejlikor i apelsinerna och lite tomtar ! resten tar vi ju imon.
Skitmysigt hemma nu seya!


At klaras place!

Tjaoo!
Idag vaknade jag klockan halv tio och pt frukost med hela familjen (hela!) jonathan kom hem igår klockan elva och mamma hemtade han på centralen fakta;) under tiden kollade jag o pappa på film fy fan vad hemsk den va ... typ sykisk(stavning) ush ? hemskaste filmen jag sett .
Nu är jag hos Klara med wilma vi kollar igenom gamla bilder typ :) ses


W-W-Wilma

Hej!
Idag vaknade jag astidigt typ:( halv tio men det är väll bara flr att jag är van vid att gå upp sju!
När jag vaknade kollade jag på julkalendwrn på datan hahah;) sen ringde jag Wilma och bestämde när vi skulle träffas o så! efter det gjorde jag mig iordning och lockade håret :)
Nu kollar vi på film typ sen drar vi nog till henne!


avslutning !

Hej!
idag hade vi mattedag jag kom ien grupp med hilma med mig från min klass men hon skulle repa hela dagen så jag var själv med massa nior typ , kul...  okej nu till de posetiva :D skolavslutning var det nyss! Efter skolan följde jag med klara hem och hämtade hennes grejer sen drog vi vidare hem till mig och duchade och fixade oss (: sen drog vi till kyrkan och nu är jag hemma .  Gött med lov ! fyra dagar kvar till julafton :D !
Ikväll tror jag inte vad jag ska göra men aja bye !
just nu :) mjukisbyxor och magtröja :)
(haha kul att jag måste ta kort på facebook, thelolcam för att lägga ut på bloggen.. )

Thi day!

Hejsan!
Idag så varde skola , chill dag typ kollade på film , hade slöjd , lunch , städa , rast och sist men inte minst F-I-K-A haha gött!
Efter skolan träffade jag och Klara w och Tilda och vi åkte in till stan ( femte dan i rad typ :s) klara skulle köpa något till sin syrra och jag köpte en tröja från gina kommer bilder ..
Sen åkte vi hem till mig och va inne på datan + ''julmös''. Nu skulle dem hem och jag blev lämnad ensamm haha nejmen aa...
Just nu kollar jag på teve och åt nyss fårse hur kul denna kvällen blir :/
Den första köpte jag idag och den andra för ett tag sedan ;D

Outfit lite för kallt för tights men men..


sova snart , sen , lite senare , aldrig haha

Tvingade mig själv i säng nu och ska försöka sova men varför sova när facebook inte soover?? weee


Kort

Hej!
Förut när jag hade ätit drog jag hem till Tilda och noppa mina ögonbryn haha hade inget annat o göra men hatar mina ögonbryn ;( jävla buskar typ :(
Aja sen kom Eira och vi gjorde varm choklad med grädde! så gott:I :)) & mys! Sen gick vi hem till mig och spela kort haha nolifers nej men vi hade askul.
Nu för typ fem minuter sedan gick dem hem och jag kollar på teve . bye


Stan..

Hejallaläsareintemångamedandraord!:(
Efter julbaket så kom Eira och vi tre åkte till stan , dem köpte lite julklappar o sånt men jag köote inget bara myys att vara i stan !
Nu sitter jag i soffan och ska snart äta tror att jag ska träffa dem sen igen och göra varm choklad eller nått kom ibte ihåg va dem sa ;P men gott isåfall!
Aja nu ska jag dra:*


Julbak!

Tjabba!
Idag gick jag upp typ klockan halv två, ringde tilda, gjorde mig iordning och gick ut . Jag och Tilda köote grädde o sånt och sen började vi baka nån julkola haha:))
Skulle egentligen haft en träning idag men det var bara två pers som kunde komma så den blev inställd haha!
Aja nu ska jag röra i kolan haha;* puss

första bilden är från igår på restaurangen med tova och resten är från idag !
Sista bilden var inna jag tände det fjärde;)


Stan med klara w & Tova!

Hej!
Idag var jag på stan med ↑, dem köpte sina julklappar men jag är ju redan klar ;D ! Vi åt på donken och vi såg andreas wijk och såå...
Efter stan så gick jag och Tova hem till mig, tände ljus och satte på under the mistletoe ö_ö. M-Y-S
IKväll ska vi på restaurang med våra föräldrar också mys haha.
Nu sitter vi och kollar på teen mum.
gammal bild på mig o tova seya ;*

Klara ws nya blogg!

HENNES NYA BLOGG!

vagel:(

Hej!
Idag var jag, klara w , klara f och issa på liseberg ! spelade bort 60 spänn på en såndär klo maskin (typ) :(
Tog inga bilder men får kopiera från nån annans sen!
Efter lisse så hämtade mamma mig vidd hållplatsen och sen åkte vi till ica, köpte bara ett torrshampoo till mig själv då annars handlade vi ju middag o sånt vetty...
När jag kom hem kollade jag julkalendern på svtplay, ganska bra! (:
Nu ska jag bara chilla , juste har fått en vagel över ögat :(( ont som fan ..
från google .

Film!

Hej! Nu sitter vi och kollar på film ! har bara två lektioner idag och ikväll blirde luseberg med goa brudar!!
Bliggar sen!


nine days left. almost eight.


.

Hej!
Idag var det värsta chill dan i skolan ! (: tummen upp på det! As go bamba rast haha jag klara o wilma satte oss hos Eira , Tilda och Nina , haha shit har inte skrattat så mycket på typ länge :DD haha det var julbord i bamba så vi tävlade om (jag gjorde det själv typ) om hur mycket mat man kunde få in i munnen hahahahhahahaah!
Efter skolan åkte jag in till nordstan och träffade pappa, vi kollade på julklappar som jag önskar mig och så köpte jag tilll min brorsa och hans flickvän. Nu vet han vad jag önskar mig ! och jag typ peka ut vad han ska köpa så han kanske köper den haah om mamma vill då ;) konstig mening :s köpte också en klänning + en ''kavaj till det :) kommer på bild nu snart!
När jag kom hem var jag sur för att vi skulle äta lax p; , sen skulle jag ta kort på klänningen o det så funkade inte det med självutlösare eller aa jag har inget stativ så jag började gråta haha mina humörsvängningar asså D: ...
Sen tog jag kort med mobilen istället och sen skulle jag ladda över alla bilder från iphonen + kameran så hittar jag inte överförningssladden så blir jag arg. Tillslut hittade pappa en och jag blev lite gladare och skulle sätta i sladden tills jag fattar att det är fel sladd och dör (men jag vill gjärna att den ska passa serru så jag typ trycker sönder kameran). När jag har letat en kvart till hittar jag den riktiga sladden och nu ska ni få bilder.
allt e från HM .

SNÖ!

Hej! kollade nyss vädret på mobilen och det ska kanske snöa på fredag :D fast kan det snöa när det är 4 gradios ?:s det brukar ju vara nollgradigt eller minus !
i sexan :)

Ju mer dem spottar ..

Haha lite sent men issa diggar denna låten och jag lyssnade på den en gång typ haha den ääger! ;D

okej normal ;)

Hej!
Idag var det värsta chill skoldan ! film , ''byggprojekt'' och so+sv .
Efter skolan Var jag med wilma det var skit kul haha hon är alltid lika rolig 8) Vi kollade på teve och slog in julklappar :)!
Pappa köpte en ny lampa till mitt rum idag det behövdes men den var ju sådär eller aa den var ganska fin liksom bara vanlig vit ! :)
Nu ska jag äta pizza haha längesen :) sen ska jag bara chilla, så jäkla gött vi har inga läxor denna vecka nu .
Denna videon visade fredrik för oss på lektionen han ba: aa så känner jag mig när jag kommer in i klassrummet haha så skrattade han sönder ? :s :D
seya

HAHA ÄNNU MER TIPS :D

Hej! jag är med och tävlar om ett kamera band härifrån och här är tjejens blogg jag tävlar på!

hanna stangbergs julkalender! :P

Hej jag är med i allas denna tjejens tävlingar nu i decemberg kul ju nu får alla ta och anmäla sig haha nejmen dem som känner för att vinna en face scrub    (olika lukter att välja emellan) .

LUCIA !

Hej!
Idag var det jag , klara och wilma + tre killar i klassrummet klockan åtta haha vi var där tills nio och fikade o sånt (det var frivilligt att komma) kanske låter sjukt weird att vi kom men det var så sjukt kul tyckte jao!
Aja Idag har jag , klara , wilma och issa vart på stan och köpt julklappar ! (: är snart klar typ känns sjukt skönt för innan idag hade jag bara köpt en julklapp typ :/ hihi.
När jag kom hem åt jag , goooooooot som alltid pappa du är grym ♥ (säger det lite för julklpparna också, eller shit han läser ju knappast min blogg) aja okej jag har kommit på att jag låter så hilma töntig när jag slkriver men det blir ju en helt annan sak när man pratar !
Musikprovet idag gick ganska bra tror jag , har fått tillbkaa matteprovet fick bara fyra fel (:
Nu ska jag fortsätta lyssna på justin och slå in julklappr det är bara 11 dagar kvar tills julafton , omg.
kommer ni ihåg typ förra året när jag hade denna headern liksom what was i thinking? 0__o

imon istället :s

Hej!
Bilderna på lussebullarna kommer imon ist kom på att jag måste plugga lite till musikprovet imon så jag kan det helt :) aja såhär ser jag ut nu !

ÄLSKAR ER!

image description
image description
ni betyder så sjukt mycket :*

Bakat :)

Hej!
Idag när jag ko he från skolan satte jag mig och pluggade musik sen bakade jag mamma o brorsan lussebullar :)
Myyys! Kommer bilder om en halv timma typ :)
Nu ska jag checka facebook :D
seya .
foto : jag. när: i fredags innan tjekvällen:)

ont i halsen;(

Hej bloggen!
Idag vaknade jag upp med halsont !:( ungefär klockan ett gick jag upp och snurade runt lite tills jag satte mig och "pluggade" i fem timmar typ haha (kollade på teve och va inne på datan samtidigt så skrev jävligt långsamt...)
Efter det åt jag lunch/middag och sen ägnade jag mig åt den nya frida-tidningen :)) sen gjorde jag ett jystin collage och bara chillade haha ni fattar ibte hur mycket godis och andra onyttigheter jag har proppat i mig idag:s
Men sån är jag :D respekt


billder från igår! :P

två bilder på mig haha ...
the host tova :)
haha (:
yoo!
rebecka fin! :)

Hemma nu då..

Hej!
Idag på ica så fick jag ingen dricks på två timmar jag ba wtf? det gäller att ta rätt folk likskom .. aja men det sista timmen fick jag typ 100 nånting men vi dela så det blev 95.
Efter det hämtade klaras pappa oss och vi åkte hem till dem ! jag oc klara var ensamma så vi åt middag, köpte godis och kollade på never say never :D gó e den !
Nu är jag hemma och sitter och smaskar godis ... :))
Imon vet jag inte vad jag ska göra riktigt men fårse bara gött att inte ha nått planerat kanske bara plugga på musikprovet herregud jag har inte ens kollat i papprena ...

With the klara!

Hej!
Igår somnade klara direkt när jag släckte haha jag ba ;O oh nooo what have i done... klcoakn var halv fyra typ men ändå :p
Idag vaknade jag av att klara mobil pep typ facebook eller nått :( hon låg på sin mobil hela natten den pep typ tre gånger men nej henne går det inte att väcka , aja tillsist vaknade hon iallafall ! av sin mobil..
Nu ligger båda i min säg och gosar klara är ju bara bäst ! :* love till henne :D
Snart ska vi äta frukost , goooooooooooooot!
I eftermiddag blir det stå på ica och jag typ tvingade klara igår att stå och nu hatar hon mig hihi :p
Ikväll ska klaras föräldrar bort till hennes grannar så då kanske jag ska vara där !!! kul kul vet inte vad vi ska göra men hon hittar alltid på något kul iallafall kanske hyra film!?
Detta låter säkert skittråkigt men jag längtar tillbaks till sommaren när jag och klara cyklade ner för hennes jävligt långa backe ! haha weird-- :)

Tjejkväll hos Tova!

Hej!
Idag var det skola , simprov och så! ganska kul varde. Sen åkte vi hem till mig med bild för det var fan storm :s
Hemma hos mig mös vi typ och åt lite , klädde på oss och sminkade oss till Tovas tjejkväll som började halv sju!
Den var askul shit vad vi dansade :o haha sketaakul! och sen kollade vi på film + lite på idol! amanda vann :)
Ikväll ska Klara w sova över här! :p :D nu är hon lite tråkig och bara sitter o läser justin bieber grej kapitel så aa men hoppas hon blir lite piggare snart haha!
Imon blirde ica klockan 3-6 seriöst varför anmälde jag mig frivilligt D: jävla dum är jag!
Aja jag tog iallafall typ 1000+ bilder haha så det kommer!
Tagen med en gammal sony ericsson i somras herregud (Det var min pappas) ändå skarp typ!

dagens outfit!


dagens outfit


NÖÖÖÖÖÖÖÖÖJD!

Hej!
Nu är  rummet klart är så jäkla nöjd så det är inte sant! nu kommer bilder men man får inte en så bra helhetsbild av rummet , önskar jag hade ett fish-eye objektiv !
haha lilla nallen därja ... la dit den i sista sekund haha kommer inte att ha den.
OBS. JAG SKA SJÄLVKLART INTE HA DEM KUDDARNA! SKA KÖPA LIKADANA FRÅN IDINSKA SNART HAHA.

Håltimma

Hej! igår tillsist hittade vi tapeten men inte på hornbash utan efter det haha! När vi kom hem så började vi direkt och var klara ungefär vid tio. Blev sjukt bra och är supernöjd! Idag köpte vi en säng också så lägger ut en bild när allt är klart! Juste det snöade igår!! men sen regnade det bort :(
Idag , onsdag är det den längsta dagen på veckan:( vi har massa skitlektioner men klarade mug igenom det iallafall:) hade engelskaprov blandannat. Nu ska jag hjälpa till med sängen hejdå.

ps. bilderna är från igår!


Fan

Hej!
Idag klockan två åkte jag och pappa för att kolla på tapet den fanns inte på lager så vi åkte vidare där sa dem att den fanns så vi kollade lite extra fpr att sen åka hem men nähä då var den slut.. sen åkte vi till bauhouse så var det aslånga köer.. när vi kom fram hade dem inte den så nu är vi påväg till hornbash och hoppas men all denna tid kunde vi vart hemma det känns jävligt irreterande.


I vardagsrummet!

Tja!
Idag har jag pluggat lite och sen tömt hela rummet eftersom vi ska spackla och måla + tapet.
Så nu sover jag i vardagsrummet haha asgött!

Aja ää sluta kommentera om ni inte har nått bättre att skriva en massa skit hoppas ni vet att jag ser IP nummret ...


SO:n

Hej!
Nu sitter jag på so:n och vi har en kristen lärare som pratar om gud och visar hur man ber.
Vi missar två lektioner för att gå på fotbolls turnerings uttagning!!:) gött.
Hejdå!


Kul!

Tova har börjat blogga igen kul!

ankward.

Hej!
Idag var jag med klara somsagt ! vi typ spela in massa weird videosar haha :D o lite kniv jage ...
Förut kollade vi på teve men sen gick hon och nu sitter jag och kollar på mtv , Ankward.
Här kommer en bild!

New body .

Hejsan!
Igår hann jag inte blogga för jag var i stan med wilma och Klara w, jag köpte en tröja och vantar(kommer på bild snart). På kvällen var jag hos mina grannar och åt mat , sen träffade jag Tilda och Eira vi kollade på en film den hette typ valentime.. Vi skulle gjort knäck men det gick åt helvete vi brände en matta och satte in järn i mikron ;) smartas!
Idag har jag vart o lämnat lite Newbody ! skulle egentligen på släcktkalas men orkade inte det så nu e jag med Klara
vi vet inte vad vi ska hitta på hihi ! D: Tacka klara för detta inlägget hon tvingade mig :D bye bye
randooooooooooooooooooooooooooooooooooooom bilder

a nononononononononono thing ..

Hej!
Javet javet innan ni säger nånting så ska jag erskänna något hehe jag har inte bloggat på typ fem dagar ! men här kommer en förklaring av nuet:
Förra helgen!: Avslutning med fotbollen ! , hela Alelyckan hade vi för oss själva hela kvällen ! Shit vad tennis är min favvo-sport efter fotbollen :DD älskar det! sen var det god mat på det men ändå sorgligt med NON-fotboll.

Måndag: Hade en Five a side uttagning en fotbollscupp för alla sjuor i skolan ! det blev nnästan ingen uttagning eftersom ingen inte fick vara med liksom vi var ganska lite folk som kom hehe typ sju styckna ! Men inte sju vanliga tjejer utan sju grymma tjejer!

Tisdag: Plugg! hahaha!
Onsdag: Plugg ! och överraskade pappa med att laga köttbullar och en gräddsås till middag haha spontant ! såg att vi hade köttfärs hemme + typ ettiksgurkor till sås grejs .. haha det blev skitgott ! kockensanna typ:)
Torsdag: Var med Issa och Klara vi köpte godis på fyra-gott tills idag då och sen kollade vi på film hos Issa o flummade sönder hhaha roligt !
Idag: Idag var det en chill dag ! vi kollade på Ondskan halva dagen och åt godis till det , mmmmm.
Efter skolan så drog jag och Klara hem till mig, sen åkte vi till stan för att se på bio! breaking dawn . asbra!!!! synd att vänta ett år på nästa del .. :( Nu kom jag hem för en timmes sen och åt världens godaste middag , sej fisk.
Nu ska jag kolla på idol(som jag vill)/på spåret(som dem vill) haha aja ha D
Bild från uppsala.

RSS 2.0